Saturday, August 8, 2009

Islam the fucking religion


Pendakwah Islam terkenal Dr. Ridhuan Tee Abdullah menyatakan bahawa beliau tidak setuju anak yang dikandung oleh teman wanita Teoh Beng Hock itu apabila lahir diiktiraf sebagai anak halal seperti yang dituntut oleh DAP. Alasannya anak itu adalah hasil persetubuhan di luar nikah, walau apa agama sekalipun, ia tetap tidak bermoral.


Oleh yang demikian Ketua Pemuda DAP YB Loke dalam blognya http://sjsandteam.wordpress.com/ (telah ditutup-kerana takut kena ISA kot) mengecam kenyataan Dr. Ridhuan Tee. Petikan kata-kata beliau dalam blog tersebut berbunyi: "who is this bastard Mohd Ridhuan?, what sort fucking Dr.Ridhuan? has everything been reduced to your FUCKING RELIGION (ISLAM)".


Kenyataan YB Loke ini, benar-benar biadap dan boleh memanaskan hati orang Islam, siapakah dia hendak mempertikaikan Islam. Tahukah dia apa itu Islam, mungkin dia cuma tahu Islam itu hanya PAS sahaja, iaitu sebuah parti politik yang menggunakan Islam untuk mendapat kuasa memerintah.


Sedarlah wahai umat Islam, masih mahukah lagi kita berbalah, bercakaran sesama sendiri? Tidakkah kita belajar dari sejarah Kerajaan Islam Di Sepanyol ( Kerajaan Andalusia), dibina dengan begitu hebat selama 800 tahun akhirnya, kerana perpecahan orang Islam dan berpakat pulak dengan orang Kristian, mereka dihina dan dihalau keluar dari Sepanyol. Perkara yang sama juga sedang berlaku di negara kita.


Kepada umat Melayu dalam PAS dan PKR yang sedang bersubahat dengan DAP parti kafir ini, anda bertanggungjawab dengan kenyataan Ketua Pemuda DAP ini. Siapakah yang membuatkan dia begitu berani? Kenapa PAS tidak pernah membantah bila pemimpin DAP membaca al-Quran dalam ceramah-ceramah? Betapa menikusnya PAS bila isu arak di Selangor ditempelak oleh DAP. Janganlah nanti cucu cicit kita nanti memaki hamun kita bila negara yang mereka warisi bukan lagi milik mereka, tetapi diperintah oleh kaum pendatang.
Untuk lebih lanjut sila baca blog YB Zulkifli Nordin MP Kulim Bandar Baharu.http://zul4kulim.blogspot.com/2009/08/biadapnya-pemuda-dap.html . WR

UMNO Permatang Pauh Bermuhasabah Diri

Untuk lebih lanjut sila klik di sini...